O podjetju

V podjetju Max les d.o.o. se ukvarjamo z gozdarskimi storitvami, izdelavo lesenih izdelkov ter izbranimi storitvami na področju gradbeništva. Podjetje ima že več kot 10-letno tradicijo in ponosni smo, da nam stranke zaupajo ter se k nam z veseljem vračajo.

Poleg vseh vrst gozdarskih storitev, ki jih po potrebi izvedemo tudi s partnerji in večjo ekipo, vam nudimo tudi proizvodnjo hrastovih elementov, okroglih palic (ročajev) in dobavo lesa za mostove. Naša dodatna dejavnost so tudi storitve s področja gradbeništva, v sklopu katerih vam zagotovimo profesionalno frezanje asfalta, postavljanje zaščitnih ograj in gradnjo dvorišč.

V podjetju smo izredno fleksibilni in želje strank vedno postavimo na prvo mesto. Pri vseh storitvah, ki jih nudimo, smo se pripravljeni spoprijeti tudi s težjimi ozko specializiranimi deli, ki zahtevajo veliko znanja in izkušenj. Naša ponudba storitev je obsežna, še vedno pa smo pripravljeni ustreči tudi dodatnim zahtevam in potrebam naročnika.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je zagotavljati kvalitetne storitve, spoštovati dogovore ter še naprej ostati zaupanja vreden partner. Vedno smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč, zato se veselimo vašega kontakta!

Aktualna prodaja izdelkov

Naša ponudba storitev je zelo obsežna, še vedno pa smo pripravljeni ustreči tudi dodatnim zahtevam in potrebam naročnika, zato se veselimo sodelovanja in vas vabimo, da nas kontaktirate.